Pages

Wednesday, 13 June 2012

0 i miss you ♥

Genap sudah 60 hari @ 2 bulan jadi tunang my charming prince..genap jugakla tempoh mase tu x jmpe si die..  how much i miss him?? only Allah knows.. ;(..

cincin ikatan janji kami

hantaran penyeri majlis
Bile bende nak jadi.. kejap je.. x tunggu lame pun.. insyallah lagi 2 bulan kami akan sah menjadi suami isteri.. mulala fasa hidup yang sebenar.. husband and wife..

Pertunangan adalah tempoh pengenalan.. oleh sebab sblm ni mmg x kenal and x pnh jadi girlfren n boyfren so sepanjang tempoh pertunangan ni di gunakan untuk mengenali satu sama lain.. bile makin kenal.. makin suke.. lepas bertunang rse lebih tenang n heppy sebab family pun da tau n bg restu.. bile semue bnde jadi mudah insyaallah keputusan yg dibuat terase keputusan yang tepat untuk mase depan. 

Bile da kenal mulala rase rindu + syg.. normal la sbg manusia nak rase mcm tu.. sebab tu x elok bertunang lame-lame.. takut hubungan jadi boring+bosan+gaduh2 manje... :P

us
p/s : specially for u my ♥..i miss u very-very much...............

No comments: