Pages

Wednesday, 12 March 2014

1 Best Supervisor

Assalamualaikum...

today's topic 

In 2012 while i was doing my degree i had the world not best supervisor.. leh tengok post ni my supervisor i wrote this post in june 2012.. waktu tu baru je lepas present final project. Now in 2014, i decided to continue my studies in the same university.. of course i will not take the same supervisor n make my life miserable like before.... 

My new supervisor is baikkkk sangat sangat sangat... dulu i selalu je jeles ngan kawan kawan bile dieorg dapat supervisor yang baik baik.. Alhamdulillah now i had a chance to have World's Best Supervisor..Walaupun banyak halangan melanda mase nak sambung belajar ni, tapi alhamdulillah Allah permudahkan segalenye.. so bile da dapat supervisor baik jangan nak jadi malas la pulak ok!!! 

Now baru i understand what am i doing..kalo dulu buat ape pun x paham paham sebab x npk cahaya.. being a student when single and being a student after being a wife n mother is so different.. hidup semakin tenang and nampak hala tuju.. kalo dulu men redah je tapi x sampai sampai pun. 

p/s : to my hubby... 


1 comment:

sieyla alissa said...

apa pun best of luck dear! Hopefully everything goes as smooth as you want! life must go on.. forget the past and starting new life ~ im hepiy for you!