Pages

Tuesday, 22 August 2017

0 Merdeka! Merdeka! Sale Lazada

Hi uolls bloggers!!!

Hari ni nak update tentang merdeka contest by lazada yang start from 21 ogos 2017 sampai 31 ogos 2017.

Merdeka! Merdeka! Sale (http://www.lazada.com.my/merdeka-sale/) will take place from 25 August to 31 August (where you can find special discounts up to 80%)

As a loyal lazada customer, Nini tak sabar nak tunggu sale ni.

OK..

Back to lazada contest now;

1st question
What do you love about being malaysian.

Firstly i love the malaysian enviroment. It is very peacefull compared to other country. Malaysia ni terdiri dariapada pelbagai kaum dan bangsa. Ape yang menarik, kite mampu hidup secara harmoni dan saling bantu membantu diantara satu sama lain. Secondly, mestilah tentang makanan. Ade banyak sangat makanan yang sedap sedap kat Malaysia. Setiap negeri mesti ade makanan rasmi die. Memang sedapp giler laa food dekat malaysia. Third is banyak sangat tempat menarik nak melawat dekat Malaysia ni. Nini sendiri da habis pusing satu semenanjung, tinggal tak pergi ke Sabah dengan Sarawak sahaja lagi.

2nd question
Choose your favourite local brand

My feveret local brand is siti khadijah
Boleh beli online dekat lazada.. senang je!! click click, bayar, sampai rumah..

3rd question
Select two product from the brand you choose. Include screenshot of mention product

Ok. dua product bertuah yang dipilih.


 Telekung siti khadijah klasik

Baju kurung siti khadijah

No comments: