Pages

Monday, 14 August 2017

0 Food review : Warong Mak Ngah D'Corner

Salam uols..

Last saturday duk scroll fb skali ternampak iklan asam pedas telur ikan
Meleleh air liur tengok iklan die
Terus ajak Mr Nice Guy pegi testing makanan situ

Ni set yang nini order. Nasi putih degan asam pedas telur ikan. Yang kat belakang tu set nasi goreng ayam, Mr Nice Guy punye

Close up asam pedas telur ikan


Kalau korang datang melaka atau tercari cari asam oedas yang sedap boleh try kat kedai ni.
Warong Mak Ngah D'Corner dekat area belimbing dalam durian tunggal.
Kedai kat tepi jalan je. Ade banyak lagi menu selain asam pedas, western pun ade tapi macam kurang sikit rasenye. Khaulah makan set western nugget + sosej + fries. Fries die je yang ok. Nugget ngn sosej x berapa nak masuk tekak.
Tapi asam pedas ngn nasi goreng ayam die memang sedapp dan lazat!!

Saturday, 12 August 2017

0 Oo My Phd

Phd punye pasal
sanggup datang lab on weekend

Bajet nak review patent and paper
Tapi bodyguard kat belakang ni tengok movie kuat sangat volume
😃😃😃


Target Phd 3 tahun
Semoga Allah permudahkan
Insyaallah

Thursday, 10 August 2017

0 The Nightmare Again

Alhamdulillah im pregnant again lepas 6 bulan kes mengandung kantung kosong.
.
.
.
.

But it is a nightmare again!!
Time scan 7 minggu tak nampak ape ape pun
Dr suspected mengandung luar rahim
Tunggu 2 minggu scan balik
.
.
.
Pas 2 minggu scan balik alhamdulillah nampak da kantung but keadaan kantung tak cantik pulak.
Macam leper camtu
Pastu tak nampak pape kat dalam kantung tu
.
.
.
.
Now waiting for another week nak scan balik
Seriously im really nerves