Pages

Tuesday, 5 June 2012

2 --selesai sudah--


Alhamdulillah, selesai sudah presentation final year project.. one more step je tinggal, nak kene submit thesis before 2 julai.. juz nk edit-edit je lagi..

Td presentation x pressure sgt pun.. dpt panel yang x tnye banyak soklan.. juz panel x puas hati scope dalam projek cam x sesuai.. but overall bole la...

I would like to thank my house mate miss norlida sebab slalu teman stay up same-same walau lewat mane pun... terharuu~~~

Secondly i would like to thank my rumate miss sieyla alissa sebab sentiase menemani saye ke mane sahaje..terharu gak.. lalalala~~~

Yang paling utama skali a very-very special thank to my charming prince yang sabar sangat ngan perangai moody + over moody di saat-saat terakhir sebelum presentation.. thanks alot abg.. 

To my mom yang always caring about me + slalu risaukan anak mu ini, terime kasih mummy... smlm family datang lawat kat umah sewa.. cam tinggal jauh jela kan, mummy ckp " nape muke pucat je ni, npe mate ke dalam sgt?? nape npk cam sakit je??x makan ke?? npe npk sedey?? npe cmtu?...npe cmni?....bla...bla..bla" mane x cmtu, da hari-hari tido kul 5-6 pagi.. bgn kul 9pg.. semata-mata sbb FYP ni.. lepas ni leh rehat puas-puas.. rase lega sebab da abis present.. syarat konvo da lepas.. suke..suke..suke... :)

To my supervisor, terime kasih jugakla sebab bagi saye cabaran yang banyak sepanjang tempoh FYP ni.. saye rase tahap kesabaran saye da tinggi sikit skrg ni.. terime kasihla sebab bagi tajuk yang x de org penah wat and x dikaji dahulu sebelum bagi kat student (nasihat from panel, setiap tajuk FYP, supervisor kene kaji before suruh student buat.. bukan main bagi je tajuk).. terime kasih jugak sebab tinggalkan kami sebatang kara di saat kami memerlukan perhatian... terime kasih sebab slalu salahkan student je.. terime kasih buat saye tnggu berjam-jam kat luar bilik walaupun da wat appoinment awal-awal.. terime kasih sebab suruh saye datang jumpe tapi then bile jumpe kate "saye xde mase la".. terime kasih sebab halau saye kelua and suruh saye tnggu lua bilik juz because saye terlewat 5 minit.. terime kasih sebab tak guide saye.. terime kasih for everything.. 

p/s : insyaallah if one day i become lecturer, i wanna be the best lecturer that every student will be very proud + happy to have me as their supervisor..


2 comments:

miza kimbum said...

ishh...teruknye lecturer mcm 2....jgn jd cm2 k,

tahniah dah siap thesis awk ! ^^






p/s : salam kenal (:

Norlida Ramli said...

wah3...sama2 dear..kih3..
erm..sabar la ek..
hope semuanya ok =)